Nær Tvedestrand sentrum utvikles det i disse dager et nytt stort boligfelt som har fått navnet Tangenheia. Tomtene er solrike og sør-vest vendt, og har en fantastisk utsikt til sjøen. Tomtene er regulert for leiligheter, rekkeboliger og eneboliger, der eneboligtomtene har en god størrelse. Tangenheia AS er selskapet som forvalter tomtene og din første samarbeidspartner for å bli eier av en av Sørlandets flotteste tomter.

Nærheten til Tvedestrand sentrum gjør boligområdet svært attraktivt. Bare en ti minutters spasertur unna ligger Tvedestrand sentrum med barnehage, skoler, butikker, idrettsanlegg osv. Fortau og gangstier vil bli opparbeidet, slik at barn og voksne vil komme seg trygt frem til alle fasiliteter.

Tangenheia har nærhet til sentrum, men samtidig nærhet til naturen og ikke minst sjøen. Det er sjøutsikt fra tomtene, og muligheter for båtplass rett i nærheten. Tiden fra du står og nyter utsikten, til du faktisk er ute på skjæra er minimal og unik. På et øyeblikk er man ved vannkanten der man kan fiske og bade.

Veier, infrastruktur og teknisk anlegg vil være offentlig, og kommunen vil da stå for ansvaret med vedlikehold og brøyting.

Tangenheia ligger kun 5 minutter med bil fra E18. Ny E18 påbegynnes i 2015 og vil gjøre Tvedestrand til et enda mer attraktivt sted å bo.

Tangenheia 2019